Onze Diensten

Apotheek Drappier draagt zorg voor uw gezondheid!

Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 08.00u tot 18.00u en zaterdag van 09.00-12.00u

Website/webshop

De website is opgebouwd rond medisch gerelateerde thema’s. Zoekt u informatie over droge ogen, babyvoeding, allergieën,… dan zal u hier zeker een antwoord vinden. Uitgebreide uitleg over het ziektebeeld en de bijhorende geneesmiddelen kan u zeker ook terugvinden. De juiste producten kan u vinden onder de tabbladen “gezondheidsproducten”, "voedingssupplementen" en/of “geneesmiddelen”.

Vindt u een product dat u kan helpen, kan u makkelijk, snel en discreet bestellen via onze webshop. Meteen betalen en kiezen tussen afhalen in de apotheek of thuis bezorgd, is allemaal mogelijk. Levering aan huis is enkel mogelijk voor voorschriftvrije producten en cosmetica!

Als u een voorschrift heeft en u graag zeker bent dat uw geneesmiddel(en) aanwezig zijn, kan u via 'ik heb een voorschrift' of via ons mailadres uw producten reserveren. Wij laten u weten wanneer uw bestelling klaar staat via mail.

Heeft u achteraf nog vragen over het geneesmiddel of supplement, aarzel dan niet om ons te contacteren. Via de website kan u makkelijk vragen stellen en antwoorden wij u zo snel mogelijk.

Schrijf u tijdens registratie op de website ook in voor onze nieuwsbrief! Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste medische ontwikkelingen en interessante promoties!

Zorgpunt

Zorgpunt heeft als doel dat de zorgbehoevende patiënt THUIS op de meest comfortabele manier kan verblijven. Om dit te bewerkstelligen beschikt Zorgpunt over een unieke reeks aan kwalitatieve materialen en oplossingen om het leven van de patiënt, familie en andere zorgverstrekkers te vereenvoudigen.

Zorgpunt is 7 dagen op 7 bereikbaar en levert materialen binnen de 24u.

Verhuur en aankoop van volgend materiaal is mogelijk (lijst niet-limitatief):

  • Aerosoltoestel
  • Rolstoel
  • Rollator
  • Krukken
  • Elektrisch bed
  • Bedlift
  • ...

Ook incontinentiemateriaal kan u met een mooie korting bij ons verkrijgen.

Voor prijzen en meer informatie, surf naar www.zorgpunt.eu of vraag meer informatie in uw apotheek.

Farmaceutische zorg

Juiste informatie over uw geneesmiddel(en) is essentieel om uw therapie goed op te volgen en te begrijpen. Wij willen dan ook dat u zo goed mogelijk geïnformeerd bent. Vraag steeds meer uitleg als u dit wenst , want uw gezondheid is onze grootste zorg!!

Neemt u meer dan drie geneesmiddelen en geraakt u er niet meer uit wijs?

Geen probleem, vraag ons een medicatieschema te maken of achter de mogelijkheden van individuele medicatievoorbereiding. Wij helpen graag waar het nodig is!

Cosmetica

Bent u vooral geïnteresseerd in cosmetica? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden volgende gamma’s aan (lijst niet-limitatief):

-                 Avene

-                 Vichy

-                 Eucerin

-                 Rene Furterer

-                 Louis Widmer

-                 ...

De apotheek is gesloten op maandag 30 april. Vanaf woensdag 2 mei zijn we terug beschikbaar en kan u terug een bestelling plaatsen. Fijn verlengd weekend! X